grubbygardens.se

Grubby Gardens – professionell hemsida för trädgårdsdesigner

Grubby Gardens behövde en grafisk identitet och en professionell hemsida för det nyligen etablerade företaget. Grubby Gardens fokuserar på biologisk mångfald och ätbara perenner, något som logotypen, färgerna och webbplatsen ska representera.

Boka hembesök och bloggabonnemang ska vara enkla för besökarna. Kunderna ska få de senaste inläggen via e-post och posterna ska publiceras på företagets Facebook-sida.

Vi levererade ett helt märkespaket och tog bort all huvudvärk från kunden. Vi började med att designa en logotyp som speglar Grubby Gardens värderingar och vision. Logotypen innehåller företagets färger och typsnitt.

Baserat på detta utformade vi en ren och modern professionell webbplats som kommunicerar de värden som Grubby Gardens föreställer. Vi använde några av Grubby Gardens handgjorda trädgårdsdesignerna och inkluderade call-to-action (CTA) för “boka hembesök” och blogginlägg prenumeration.  Blogginlägget läggs automatiskt på Facebook och blogginläggets medlemmar får ett e-postmeddelande när ett nytt inlägg har publicerats.

Dessutom utformade vi visitkort, Facebook-sidobilden, en annonsmall och den första tidningsannonsen.

Titta på: www.grubbygardens.se

0 kommentarer