Om oss

Beveled Edge

Hej, vi är Elena Hervás och Andreas Seifert och vi står bakom Beveled Edge AB | Webbyrå Sigtuna. Vi hjälper små och medelstora företag att få fler kunder och ökad försäljning via högkvalitativa digitala marknadsföringstjänster.

Om du aldrig har anlitat en digital marknadsföring professionell tidigare, har du antagligen några frågor om hur det kan utveckla dina affärer. Och om du har arbetat med digitala marknadsförare tidigare, kanske du undrar vad det är som skiljer oss från andra de andra du har arbetat med.

Nedan hittar du svar på dessa och andra frågor om oss och vad vi gör.

Elena Hervas | Andreas Seifert | Beveled Edge Webbyrå Sigtuna

Vår bakgrund

Vi har haft privilegiet att arbeta i många år inom IT- och telekomindustrin. Tillsammans har vi mer än 35 års erfarenhet inom marknadsföring och utveckling inom denna bransch.

Vår ingenjörsbakgrund kombinerat med erfarenheten jag fått längs vägen i olika roller vi haft inom Forskning & Utveckling samt Försäljning & Marknadsföring, har givit oss en bra grund för att starta vårt eget företag inom digital marknadsföring.

Vi har projektlett och drivit många typer av frågor och projekt under vår karriär. Vi har bland annat sålt produkter och tjänster, designat och utfört utbildningar, lett program och projektgrupper och organiserat marknadsevents.
Vi har alltid haft förmånen att arbeta med otroligt duktiga människor – kollegor, leverantörer och kunder – som har gjort arbetet roligt och resultaten ännu bättre.

De senaste tre/fyra åren har vi arbetat mycket ”hands on” med Competitive Intelligence och Customer Experience vilket har fått oss att förstå utmaningarna med den ökade digitaliseringen och hur du lyckas med din digitala marknadsföring.

Det finns inget företag utan kunder och kunderna litar mer och mer på att hitta vad de söker på internet och sociala media.

Vetskapen om detta och de enorma möjligheter det för med sig är anledningen till vårt beslut att grunda vårt eget företag och fortsätta vår karriär inom digital marknadsföring hos Beveled Edge AB. Digital marknadsföring är en bransch i ständig utveckling och vi är fast beslutna att fortsätta att öka vår kunskap eftersom nya tekniker och trender kommer med.

Google Ads
Google Analytics
HTML CSS JS Responsive Webdesign
Vad tjänar ditt företag på att anlita oss?
Om du har ett litet eller medelstort företag kanske du också undrar om du har råd att anlita en digital marknadsföring professionell när du kan göra till exempel ett försök att bygga din egen hemsida? Vi skulle i så fall rekommendera att du funderar över ”vad din tid är värd”.

Frågan du egentligen borde ställa dig är: “Har du råd att inte anlita en digital marknadsföring professionell?”

“Vad din tid är värd”

Säg att din tid är värd 1 000 kr/timme och att du behöver minst 3 arbetsdagar (24 timmar totalt) för att göra en grundläggande design till din företagssida. Det motsvarar 24 000 kr. En webbdesigner kan göra samma arbete och mer för halva priset och du spar både tid och pengar och du kan istället koncentrera dig på att skapa fler affärer till ditt företag.

Vi marknadsför ditt företag från en ny vinkel!

Vad gör oss annorlunda

Vi ser fram emot att hjälpa dig och vi är övertygad om att vi tillsammans kan överträffa förväntningarna du hade i början av projektet.

Här ser du fler fördelar du tar del av när du arbetar med oss: Vi arbetar alltid med utgångspunkt i fyra grundläggande principer som vi anser är nödvändiga, oberoende av vilken bransch du verkar i eller storleken på ditt företag:

Branding

Enastående design och funktionalitet anpassad efter er image för att hjälpa era kunder att förstå ert erbjudande

Privacy by Design

Lösningar som respekterar användarnas integritet i möjligaste mån. Minimera insamlingen av personuppgifter är vår vägledande princip i hela designen

Flexibility

Vi anpassar vårt erbjudande och tjänster för att täcka bara de områden där du behöver vår expertis

Det finns många digital marknadsföring experter att välja bland, men troligen inte så många med den affärskunskap vi har utvecklat under alla år från olika roller i näringslivet. Vi vet vad som krävs. Att tänka strategiskt och samtidigt få jobbet gjort. Vi kommer att se till att du får den bästa lösningen för ditt företag!

CS_Expert_Responsive_Development CS_RespWebDesign CS_Expert_Web_Development CS_jQuery_Development

Let’s Get Started

Klar för att göra en riktig förändring? Låt oss bygga det tillsammans!