Our services

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring innebär användning av digitala kanaler för att marknadsföra dina produkter och tjänster och nå dina potentiella kunder. Digitala kanaler som internet, mobilappar, sociala medier, sökmotorer eller onlineannonsering.

Digital marknadsföring pyramid

Jämfört med traditionell marknadsföring innebär digital marknadsföring nya sätt att närma sig kunder och nya sätt att förstå hur kunderna förhåller sig. Det låter dig till exempel fokusera dina marknadsföringsinsatser på en specifik målgrupp och / eller ett konkret geografiskt område.

Det innehåller också verktyg och processer för att mäta framgången med dina marknadsföringsinsatser, till exempel genom att analysera resultaten från din senaste marknadsföringskampanj, vilket ger dig värdefulla insikter om dina kunder som kan användas som underlag för dina nästa marknadsföringsinitiativ.

Ett företags digital marknadsföringsstrategi börjar med en attraktiv webbplats. Din företags hemsida ska vara lätt att navigera, mobilvänlig, varumärkesjusterad och snabb att ladda ner. Innehållet ska vara intressant och användbart. Ett ständigt underhållet innehåll uppmanar besökare att komma tillbaka.

Baserat på din webbplats kan du skapa ditt företags strategi för digitalmarknadsföring genom att lägga till olika kanaler och saker, från en blogg, ett nyhetsbrev eller från en Facebook-sida till LinkedIn-annonsering eller Google Analytics. Du väljer baserat på vad som passar bäst ditt varumärke, dina kunder och självklart din budget.

Digital marknadsföring kan vara överväldigande.

Den goda nyheten är att vi kan hjälpa!

Responsive Design

Webbdesign och utveckling

Varje företag är unikt och kräver en anpassad webbdesign för att återspegla sina specifika egenskaper.

Läs mer

Varje företag är unikt och har sitt eget varumärke. Detta kräver en anpassad webbdesign för att återspegla sina specifika egenskaper.

Alla våra webbdesigner är unika och annorlunda. Under vår designprocess lägger vi särskild vikt vid insamlingen av dina krav och behov för att optimera och anpassa så mycket som möjligt din närvaro på nätet.

Vi älskar att bygga våra webbplatser på WordPress, ett gratis och open source content management system (CMS). WordPress är det mest populära webbplatshanteringssystemet, som serverar över 60 miljoner webbplatser. Tack vare sin breda användning är den ständigt underhållen och berikad i funktionalitet. Dessutom kan du själv hantera innehållet på din webbplats, till exempel nyheter, projekt eller gallerier.

Vårt engagemang slutar inte med publiceringen av din webbplats. Med vår WordPress CarePlans säkerställer vi att din webbplats kommer att se ut så bra imorgon som det ser ut idag.

Vill du veta mer om de ytterligare webbplatstjänsterna vi erbjuder och våra CarePlan-alternativ? Läs mer

Digital Strategi

Digital strategi

Digitalmarknadsföringsstrategin är grunden för ditt företags framgång på nätet.

Läs mer

Digitalmarknadsstrategin är grunden för ditt företags framgång på nätet.

Det ger svar på frågor som vilken typ av innehåll eller funktionalitet jag behöver på min hemsida? Vilka är de rätta digitala kanalerna för att nå mina marknadsföringsmål? På vilka digitala kanaler ska jag annonsera?

Svar som hjälper dig att fatta rätt beslut för att göra ditt företag framgångsrikt online.

Sociala Medier

Sociala Medier

Social medier marknadsföring är en grundläggande del av någon digital marknadsstrategi.

Läs mer

Social medier marknadsföring är en grundläggande del av någon digital marknadsstrategi.

Genom sociala medier säkerställer du synligheten, stärker din varumärkesbild, skapar kampanjer, skapar medvetenhet, driver reklamkampanjer och därmed ökar försäljningen.

Det är dock viktigt att definiera din målmarket och målgrupp. Detta kommer att vägleda dig för att bestämma de sociala nätverk för din marknadsföring (Facebook, Instagram, LinkedIn, etc.).

Vi tar hand om den ursprungliga inställningen av dina affärssidor, eventuell integration med din webbplats och hjälper dig att skapa ditt första innehållsschema.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är lika viktig som utvecklingen av webbplatsen själv.

Läs mer

Sökmotoroptimering är lika viktig som utvecklingen av webbplatsen själv.

Det är sättet att låta sökmotorer, som Google eller Bing, veta om din webbplats, dess struktur och förstå innehållet. Ju bättre förståelsen av relevansen av ditt innehåll i förhållande till användarnas söktermer, desto större är möjligheten att visa din webbplats och locka besökare så att din webbplats kan uppfylla sina mål.

Optimeringsarbetet är inte en engångsaktivitet. Det är en kontinuerlig process med avsikt att förbättra resultaten över tiden. Som din partner erbjuder vi regelbunden analys och anpassning av webbplatsens sökord för att ständigt förbättra placeringen av din webbplats i sökmotor ranking.

Onlineannonsering

Onlineannonsering

Onlineannonsering började med introduktionen av reklambannor redan i början av 1990-talet.

Läs mer

Onlineannonsering började med introduktionen av reklambannor redan i början av 1990-talet eftersom sidägare letade efter extra intäktsströmmar.

Onlineannonsering har utvecklats mycket under åren och stöder idag flera format av visningsannonsering, sökannonsering och social media annonsering. Detta gör det möjligt för ditt företag att nå sina potentiella kunder online på webben och appar.

De stora fördelarna med onlineannonsering är inriktning och mätning. Inriktning kan baseras på många faktorer som nyckelord, kön, ålder, plats, intresse och hobbies. Din marknadsföringskampanj kan riktas genom att välja från dessa demografiska faktorer. Flera faktorer kan också kombineras för att etablera din målgrupp. Den andra fördelen, mätning, ger dig tydliga insikter i effektiviteten av din kampanj.

Dessa två fördelar gör det möjligt för oss att optimera din annonseringsinvestering för att bara rikta de relevanta användarna och undvika att nå användare som har liten eller ingen intresse för dina produkter eller tjänster.

Vi är specialiserade på de två största online annonseringsplattformarna på marknaden: Google Ads och Facebook Business. Vi kan hjälpa dig att skapa och optimera kampanjer som sökannonser, visningsannonser eller remarketingannonser.

Som en del av onlineannonsering föreslår vi rätt målgrupp, producerar relevanta annonsformat och mäter effektiviteten av din kampanj. Allt detta för att kontinuerligt förbättra framgången för dina kampanjer.

E-post marknadsföring

E-post marknadsföring

Personliga e-postmeddelanden är en av de mest effektiva digitala kanalerna för att nå ut till kunder.

Läs mer

Att kontakta kunder med personliga erbjudanden, annonser och meddelanden via e-post ska ingå i en digital marknadsstrategi, eftersom e-postmarknadsföring är en av de mest effektiva digitala kanalerna.

Vi gillar att arbeta med MailChimp, en marknadsautomatiseringsplattform, som täcker hela användarens livscykel från och med registreringen. Vi tar hand om kontokonfigurationen, integrationen med din webbplats och skapandet av en mall för att skicka nyhetsbrev.

Som en del av våra seminarier och utbildning erbjuder vi seminarier för att göra e-postmarknadsföring ett verktyg som ger värde för ditt företag.

Webbanalys

Webbanalys

Webbanalys gör det möjligt att förbättra företagets online framgång.

Läs mer

Webanalys är insamling, analys och rapportering av användardata för att förstå, optimera och förbättra online närvaro av ett företag.
Digital marknadsföring utan analys är som att sitta i mörkret utan ljus.

Vår roll som din expert är att analysera informationen för att skapa insikter som hjälper dig att förstå hur dina kunder tänker och handlar online för att du ska kunna fatta faktabaserade beslut.

Som en del av webbanalys tar vi hand om den tekniska delen som är relaterad till din webbplats, definitionen av nyckelindikatorer för din digitala marknadsföring och utvecklingen av instrumentpaneler / rapporter. Dessutom föreslår vi förbättringar baserade på de insamlade uppgifterna.

Seminarier

Seminarier och utbildning

SEM, SEO, Google Ads, Social Media Marketing, Content Marketing, Google Analytics…

Läs mer

SEM, SEO, WordPress, Google Ads, Social Media Marketing, Content Marketing, Nyckelord, Google Analytics – dessa är uttryck som du förmodligen ser och hör mycket ofta.

Idag är digital marknadsföring ett viktigt område för alla företag, oavsett om dem säljer produkter eller tjänster eller om dem är lokalt, regionalt, nationellt eller globalt. Många företagare har begränsade kunskaper inom detta område och vill lära sig mer om digital marknadsföring för att framgångsrikt marknadsföra sin verksamhet online.

Vi erbjuder digitala marknadsföringsseminarier som omfattar “bygga en webbplats, sökmotoroptimering, sökmotor marknadsföring och Google Analytics. Dessutom erbjuder vi anpassade individuella träningar om du har ett specifikt ämne där du vill få en djupare kunskap.

Titta på våra seminarier och träningssida för mer information och möjlighet att anmäla sig till kommande seminarier eller boka en individuell utbildning.

Google My Business

Google My Business

Visa dina företagsuppgifter på Google Sök och Google Maps.

Läs mer

Dina uppgifter visas när användarna söker efter ditt företag eller företag som ditt på Google Sök och Mapsr, så att du kan sticka ut och få nya kunder.

Let’s Get Started

Klar för att göra en riktig förändring? Låt oss bygga det tillsammans!